Brug af en termisk printer til UPS-forsendelse

Du kan bruge flere mærker og modeller af termiske printere til nemt at udskrive forsendelsesetiketter når det passer dig.

Kompatible modeller af termiske printere

UPS.com (inklusive CampusShip) er kompatibel med de fleste termiske etiketprintere, der udskriver etiketter på 4" x 6". Standarddesktoplaser- og inkjetprintere understøttes også.

Worldship er kompatibel med de fleste termiske etiketprintere, der udskriver etiketter på 4" x 6" og 4" x 8" samt standarddesktoplaser- og inkjetprintere. Følg dokumentationen, der følger med printeren, for at installere den korrekte driver og for installationsinstruktioner.

UPS-leverede printerdrivere til Bixolon og Zebra kan findes nedenfor.

Hvis du vil høre om printerudlejning, skal du kontakte din Salgsrepræsentant eller se UPS-supportsiden for andre supportmuligheder. Bemærk, printerudlejning er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

WorldShip-hjælp med etiketprintere

Hjælpedokumenterne nedenfor er kun tilgængelige på engelsk.

Installationsvejledning til Bixolon-printer

Download PDFÅbn link i et nyt vindue

Installer en termisk printer

Download PDFÅbn link i et nyt vindue

Indstil konfigurationen af etiketlager

Download PDFÅbn link i et nyt vindue

Fejlfinding af den termiske printer

Download PDFÅbn link i et nyt vindue

Opsætning af din termiske printer

Før du konfigurerer din termiske printer, skal du sørge for, at din printer er understøttet til UPS-forsendelse via listen over kompatible printere ovenfor.

For Chrome, Safari, Edge og andre understøttede browsere:

• Installer driveren til den termiske UPS-printer fra listen over drivere nedenfor eller fra producentens websted.
  • Installer UPS' app til termisk udskrivning.
  • Installér din termiske UPS-printer.
  • Når du udskriver en etiket, skal du vælge din printer og tjekke, der ikke er blokeret for pop op-vinduer.

Bemærk: Hvis du vil køre UPS' app til termisk udskrivning, skal du have en aktuel version af Java. Du kan tjekke din version på https://www.java.com.

Installationsvejledninger til driver til termisk printer

Følgende vejledninger giver dig en trinvis oversigt over, hvordan du installerer driveren til din termiske UPS-printer.

Installation, Windows-styresystem

Åbn guideÅbn link i et nyt vindue

Installation, macOS-styresystem

Åbn guideÅbn link i et nyt vindue

Download din driver til termisk UPS-printer

Download værktøj
Filnavn Størrelse Download
Zebra 11,3 MB Download
Bixolon til Windows 8 MB Download
Bixolon til Mac 3,6 MB Download

FAQ