Opret og udskriv forsendelsesetiketter

Med UPS kan du forberede forsendelsesetiketter til indenrigs- og udenrigsforsendelser fra bekvemmeligheden af enhver enhed, der er tilsluttet internettet.

Bestil gratis forsendelsesetiketter

I stedet for at udskrive dine egne kan du bestille de relevante etiketter til din forsendelse.

Kom godt i gang

Termiske UPS-printere

En termisk printer er en type printer, der bruger varmeoverførsel til at udskrive i sort/hvid - men som kun kan udskrive etiketter. Vi har nogle tips til, hvordan du bruger termiske printere.

Godt tip

Udnyt mange tidsbesparende værktøjer ved at registrere UPS.com-brugernavn og logge ind hver gang du sender pakker. Vi accepterer større kreditkort og PayPal, hvis du foretrækker det (tilgængelighed varierer). Betalinger på UPS.com krypteres for at sikre privatlivets fred.

Krav til desktop-system og -browser

For at oprette en forsendelse på UPS.com, herunder UPS CampusShip™, skal du kontrollere, at din computer opfylder følgende systemkrav:

Desktop-styresystem/browser
Desktop-browser Browser-version Windows 10 Windows 8.1 Windows 7 macOS/X 10.12 macOS/X 10.13
IE 11
IE 10
Microsoft Edge 41.x
Firefox 59.x
Chrome 64.x
Safari 11.0

Krav til mobil-system og -browser

For at oprette en forsendelse på UPS.com, herunder UPS CampusShip™, skal du kontrollere, at din mobilenhed opfylder følgende systemkrav:

Mobil-styresystem/-browser
Mobil-browser Browser-version Android 6.X Android 7.x Android 8.x iOS 10.x iOS 11.X
Safari 11.x
Android Styresystem-standard
Firefox 58.x
Chrome 49.x
Opera Mini 8.x

Gode tips