Personvernerklæring

Dine muligheder

Vi tilbyder dig visse valgmuligheder med hensyn til, hvordan vi kommunikerer med dig, og hvilke oplysninger vi indsamler fra dig. Du kan vælge ikke at modtage marketingmeddelelser fra os ved at klikke på afmeldingslinket i vores marketing-e-mails, vælge linket Afmeld e-mail nedenfor, tilpasse dine e-mailpræferencer i din ups.com-profil eller kontakte os som angivet i afsnittet "Sådan kontakter du os" nedenfor. Du kan også bede os om ikke at sende dig andre markedsføringsmeddelelser ved at kontakte os som angivet i afsnittet "Sådan kontakter du os" nedenfor, og vi vil efterkomme din anmodning. I overensstemmelse med de valgmuligheder, der er tilgængelige i afsnittet "Oplysninger, vi deler", kan du trække dit samtykke tilbage eller gøre indsigelse mod visse former for informationsdeling ved at vælge linket Center for fortrolighedspræferencer nedenfor, eller ved at kontakte os som angivet nedenfor. Derudover kan du, som det kræves i henhold til loven, til enhver tid gøre indsigelse af legitime grunde og gratis mod behandlingen af dine personlige oplysninger, og vi vil anvende dine præferencer fremadrettet.

Afmeld e-mail

Hvis du er bosiddende i Californien, kan du bede os om at afstå fra at dele dine personlige oplysninger med visse af vores tilknyttede selskaber og andre tredjeparter til deres markedsføringsformål. Du bedes fortælle os dine præferencer ved at kontakte os som angivet nedenfor.

Center for privatlivspræferencer

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan fravælge interessebaseret annoncering fra annoncenetværk, kan du besøge forbrugernes side om fravalg på:

Se de selvregulerende principper for online adfærdsannoncering

Hvis du vil fravælge indsamling af personlige oplysninger fra vores partnere inden for sociale medier, annoncering og analyse, kan du besøge Cookie-indstillinger.

Bemærk

UPS Freight Mindre end vognlæs("MEV") transporttjenester tilbydes af TFI International Inc., dets associerede selskaber eller afdelinger (herunder uden begrænsning TForce Freight), som ikke er associeret med UPS. UPS påtager sig intet ansvar i forbindelse med UPS-fragt MEV-transporttjenester eller andre tjenester, der tilbydes eller leveres af TFI International Inc. eller dets associerede selskaber, afdelinger, datterselskaber eller tilknyttede enheder.