Ejere af mindre virksomheder, der arbejder i deres butik og booker forsendelser online

Aflys en forsendelse

Uanset hvilket UPS-forsendelsessystem du bruger, er det nemt at aflyse en pakke, der ikke er afsendt. Hvis du vil vide mere om at aflyse en forsendelse, skal du vælge dit UPS-forsendelsessystem eller emne nedenfor.

Kom godt i gang

Sådan aflyses en UPS.com-forsendelse

Du kan aflyse din forsendelse inden for 90 dage efter, at du har oprettet din forsendelsesetiket på UPS.com. Forsendelser kan kun aflyses, hvis de er oprettet eller faktureret ved hjælp af et UPS-forsendelseskontonummer.

• Log ind for at se din forsendelseshistorik
  • Markér afkrydsningsfeltet ud for den pakke, du vil aflyse.
  • Vælg "Aflys forsendelse".
  • Når du har aflyst pakken, vises der et X ved siden af pakken i kolonnen Aflyst.

Husk

Hvis der er gået mere end 90 dage, siden du oprettede din etiket, skal du kontakte UPS for at anmode om en aflysning. En aflysning kan ikke foretages efter 180 dage.

Sådan aflyser du på UPS CampusShip®

Du kan aflyse din forsendelse inden for 90 dage efter oprettelse af din UPS CampusShip-etiket via CampusShip Forsendelseshistorik.

• Log ind på UPS CampusShip
  • Vælg fanen Forsendelse øverst på siden.
  • Marker afkrydsningsfeltet ud for den pakke, du vil aflyse.
  • Vælg "Aflys forsendelse".
  • Når du har aflyst pakken, vises der et X ved siden af pakken i kolonnen Aflyst.

Husk

Husk, at hvis der er gået mindst 90 dage efter, at UPS CampusShip-etiketten blev oprettet, bedes du kontakte UPS for at anmode om en aflysning. En aflysning kan ikke foretages efter 180 dage.

Sådan aflyser du på UPS WorldShip®

• Vælg "Aflys" øverst på forsendelsesskærmen.
  • Vælg den pakke, der skal annulleres, fra afhentningsloggen.
  • Vælg "Aflys" igen.
  • Hvis du allerede har kørt processen ved dagens afslutning, kan du ved at vælge "Aflys" endnu en gang gå videre til UPS.com værktøjet Aflys en forsendelse for at fuldføre processen.
  • WorldShip markerer ikke automatisk disse pakker som aflyst, men du kan markere dem manuelt fra afhentningsloggen.
Få WorldShip-support

Hvad hvis der er gået mere end 90 dage?

Kvinde sidder og ser på bærbar computer, mens hun holder et kaffekrus i hånden.

Hvis der er gået mere end 90 dage, siden du oprettede din etiket, skal du kontakte UPS for at anmode om en aflysning. En aflysning kan ikke foretages efter 180 dage.

Kontakte os