UPS Cookies-politik

UPS POLITIK OM COOKIES OG LIGNENDE TEKNOLOGIER

Denne politik om cookies og lignende teknologier („CST-politik“) beskriver de forskellige typer cookies og lignende teknologier, der bruges på https://www.ups.com(„webstedet“) hos United Parcel Service, Inc. („UPS“). Vi kan til enhver tid ændre denne CST-politik. Se venligst forklaringen 'SIDST REVIDERET' nederst på denne side for at se, hvornår denne CST-politik sidst blev revideret. Eventuelle ændringer i denne CST-politik træder i kraft, når vi gør den reviderede CST-politik tilgængelig på eller via webstedet.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os via e-mail ved hjælp af e-mail-applikationen.

HVAD ER COOKIES OG LIGNENDE TEKNOLOGIER?

Cookies er en standardfunktion på websteder, der giver os mulighed for at gemme små mængder data på din computer om dit besøg på webstedet. Cookies hjælper os med at lære, hvilke områder af webstedet der er nyttige, og hvilke områder, der skal forbedres. Til dette formål bruger vi også teknologier, der ligner cookies, såsom pixeltags.

Du kan vælge, om du vil acceptere brugen af cookies og lignende teknologier generelt ved at ændre indstillingerne i din browser eller ved at ændre specifikke indstillinger for webstedet (som beskrevet i afsnit 3 i denne CST-politik). Imidlertid, hvis du deaktiverer cookies og lignende teknologier, kan din oplevelse på webstedet blive forringet, og nogle funktioner fungerer muligvis ikke efter hensigten.

HVILKE COOKIES OG LIGNENDE TEKNOLOGIER BRUGER VI?

Nedenfor viser vi de forskellige typer cookies og lignende teknologier, der bruges på webstedet. I det omfang personlige oplysninger indsamles via cookies, gælder og supplerer vores fortrolighedspolitik for denne CST-politik.

Funktionelle cookies. Funktionelle cookies giver dig mulighed for at navigere på webstedet og bruge dets tjenester og funktioner. De indsamler oplysninger om dine valg og præferencer, og giver os mulighed for at huske sprog eller andre lokale indstillinger, og tilpasse webstedet i overensstemmelse hermed. Uden disse cookies fungerer webstedet ikke så godt for dig, som vi gerne ville have det til, og vi kan muligvis ikke levere webstedet eller visse tjenester eller funktioner.

Cookies til personalisering. Disse cookies husker oplysninger om din brug af webstedet, så vi kan tilpasse din oplevelse, når du interagerer med os og sender dig salgsfremmende og andre målrettede oplysninger og oplevelser.

Cookies til undersøgelse. Cookies, som bruges til at generere og overvåge deltagelse i spørgeundersøgelser og invitationer.

Sociale cookies. Cookies på sociale medier indsamler oplysninger om brug af sociale medier og bruges til bedre at generere, målrette, og levere marketingkommunikation via sociale netværk.

Cookies til analytiske formål. Cookies til analytiske formål indsamler oplysninger om din brug af webstedet, herunder det indhold du klikker på, mens du browser på webstedet, IP-adresser og brugernavne på UPS.com, og de gør det muligt for os at forbedre den måde, webstedet fungerer på. For eksempel viser cookies til analytiske formål os, hvilke der er de mest besøgte sider på webstedet, hjælper os med at registrere eventuelle problemer, du har med webstedet, og vise os, om vores reklame er effektiv eller ej. Dette gør det muligt for os at se de overordnede brugsmønstre på webstedet.

Google Analytics. Vi bruger Google Analytics, som bruger cookies og lignende teknologier til at indsamle og analysere oplysninger om brugen af tjenesterne og rapportere om aktiviteter og tendenser. Denne service kan også indsamle oplysninger om brugen af andre websteder, apps og onlineressourcer. Du kan få mere at vide om Googles praksis ved at gå til www.google.com/policies/privacy/partners/ og fravælge dem ved at downloade Google Analytics-tilføjelsesprogrammet til fravalg af browser, som findes på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Reklame-cookies. Reklame-cookies sættes til at vise målrettede kampagner eller reklamer baseret på dine interesser, eller for at administrere vores reklame. Disse cookies indsamler oplysninger om dine aktiviteter på dette websted og på andre websteder, for at give dig målrettet annoncering.

Pixeltags. Pixel-tags (også kendt som webbeacons og klare GIFs) bruges blandt andet til at spore handlinger fra brugere af webstedet, måle succesen af vores marketingkampagner og udarbejde statistikker om brugen af webstedet og svarprocent. Disse bruges i e-mailmeddelelser fra UPS, samt til deling af oplysninger med tredjepartsmarketingpartnere.

Oplysninger om browser eller enhed. Visse oplysninger indsamles af de fleste browsere eller automatisk via din enhed, såsom din Media Access Control (MAC)-adresse, computertype (Windows eller Mac), skærmopløsning, operativsystemnavn og -version, enhedsproducent og -model, sprog, internetbrowsertype og -version, samt navn og version af det websted, som du bruger. Vi bruger disse oplysninger til at sikre, at webstedet fungerer korrekt.

Fysisk placering. Vi indsamler den fysiske placering af din enhed, for eksempel, ved hjælp af satellit, mobiltelefontårn eller Wi-Fi-signaler. Vi bruger din enheds fysiske placering til at give dig personlige, placeringsbaserede tjenester og indhold, såsom automatiske UPS Access Point-placeringssøgninger. Vi deler også din enheds fysiske placering kombineret med oplysninger om, hvilke annoncer du har set, og andre oplysninger, som vi indsamler, med vores marketingpartnere for at give dig mere personligt indhold og undersøge effektiviteten af vores reklamekampagner. I nogle tilfælde kan du tillade eller afvise sådan brug og deling af din enheds placering, men hvis du gør det, kan vi og vores marketingpartnere muligvis ikke levere de relevante personligt tilpassede tjenester og indhold til dig.

Enhedens fingeraftryk. For at kunne tilbyde dig indhold, som vi mener kan interessere dig baseret på din aktivitet på webstedet, bestemme brugsmønstre, yde kundeservice og support, forbedre webstedets ydeevne og design, håndtere klager og til forebyggelse og autentificering af svig, kan vi også bruge andre teknologier, der ligner cookies. For eksempel kan vi indsamle enhedsattributter og kombinere oplysninger indsamlet af de fleste browsere eller automatisk via din enhed for at oprette et entydigt ID, som identificerer din browser eller enhed for os med rimelig sikkerhed. I denne sammenhæng kan vi indsamle, bruge og kombinere følgende oplysninger:

• Antal besøg
  • Sidste besøg
  • Første besøg
  • Ekstern IP-adresse
  • Intern IP-adresse
  • Skærmopløsning
  • Geoplacering (breddegrad/længdegrad baseret på IP-adresse)
  • Standard for enhedens ydeevne
  • Enhedens båndbreddestandard
  • Enhedens brugeragent (browsertype, version)
  • Enhedsfunktioner (moderniser streng til browserfunktioner)
  • Enhedens operativsystem
  • Installerede enheds-plug-ins
  • Browserens sprog
  • Flash aktiveret eller deaktiveret
  • Enhedstid på fil
  • Nøgleord, som bruges, hvis de kommer fra søgemaskinen
  • Besøgte sider
  • Besøgets længde
  • Henvisningsside
  • Musens markørplacering
  • Klik med musen
  • Sidens rulleposition
  • Det indhold, som du klikker på, mens du browser på webstedet
  • Brugernavn på UPS.com
    • Tilmeldingsstatus for yderligere produkter og tjenester tilknyttet dit brugernavn på UPS.com, herunder My Choice for Business, My Choice Consumer Hub og UPS-forsendelseskonti

Sessiongenafspilning. Vi kan bruge sessiongenafspilningsværktøjer, som giver os mulighed for at se en simulering af din browsersession baseret på knapklik, musebevægelser, rulning, vinduesstørrelse, berøringer (på mobile) tastetryk, sidenavigation, sidekilde, side-ID og fejlmeddelelser. Disse værktøjer leveres af tredjeparter, og bruges til fejlfindingsformål, kundesupport eller til at forbedre webstedets ydeevne og design.

HVORDAN ADMINISTRERER JEG COOKIES OG LIGNENDE TEKNOLOGIER?

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage via vores værktøj til indstillinger for cookies, angivet nederst i afsnittet. Bemærk, at dette ikke helt fjerner de cookies, der allerede er indstillet på din enhed. Du kan slette cookies, der allerede er placeret på din enhed, ved at følge disse instruktioner:

Sletning af cookies i Internet Explorer
Sletning af cookies i Firefox
Sletning af cookies i Chrome
Sletning af cookies i Opera
Sletning af cookies i Safari

For at finde oplysninger om andre browsere, henvises der til browserudviklerens websted. Vær opmærksom på, at hvis cookies er deaktiveret, fungerer alle funktioner på webstedet muligvis ikke efter hensigten. Kontakt os via e-mail ved hjælp af e-mailapplikationen, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Hvis du vil rydde alle cookies, som sættes af de websteder, du har besøgt, er her et link, hvor du kan downloade et program, der fjerner sporingscookies:

Senest revideret: 18. April 2023