En kasse, der tapes

UPS Import Control®

Det kræver koordinering, regulativ overholdelse og en hel del papirarbejde at krydse landegrænser. Hvis disse ting ikke kører som forventet, kan du risikere at blive forsinket i tolden. Stram op på importprocessen med UPS Import Control.

Kom godt i gang

Administrer omkostninger og minimer forsinkelser

• Kontrollér hastigheden og omkostningerne ved importforsendelser.
  • Få fuld synlighed i din indgående forsyningskæde.
  • Undgå uautoriserede gebyrer.
  • Begræns forsinkelser eller ekstra told og skatter.

Opret dine egne forsendelsesetiketter og handelsfakturaer

Når du genererer dine egne forsendelsesetiketter, vælger du – ikke dine leverandører – den transportør og forsendelseshastighed, du ønsker. Dette giver dig også muligheden for at bekræfte, at oplysningerne er fejlfri.

Det samme gælder handelsfakturaer: Du opretter og udfylder formularen for at sikre nøjagtighed og toldoverholdelse.

Opbevar fortrolige oplysninger mellem os

Hastighed til markedet er vigtig, og tredjepartsforsendelse er en nyttig mulighed, når du ønsker at skære værdifuld tid ud af din proces. Men denne tredjepart behøver ikke at se fortrolige, prisfølsomme oplysninger. Vi kan hjælpe.

Når du sender med UPS Import Control, skal du vælge CIR-indstillingen (Commercial Invoice Removal), og vi fjerner fakturaen fra din forsendelse efter fortoldning.

Lad os komme i gang

Tid til at nyde en lettere importproces.

Kom godt i gang